ALGEMENE VOORWAARDEN

DEFINITIES

Artikel 1.

We hebben geprobeerd deze voorwaarden zo simpel en helder mogelijk te houden. Het is dus niet nodig je om de oren te slaan met definities, maar wel leuk.

Eigenzinnig. Een beetje anders.

IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER

Artikel 2.

Wij zijn Aerial 51.

Je kunt ons zo bereiken:

Mailen: info@aerial51.nl
Langskomen: Hoofdstraat 20 Emmen, 7811 EP Emmen
Bellen: 0591-245222

Als je van lange nummers houdt: Dit is ons KvK-nummer: 67214835 Dit is ons BTW-identificatienummer: NL856879551B01

TOEPASSELIJKHEID

Artikel 3.

Wij doen ons best deze algemene voorwaarden onder jouw aandacht te brengen. Er staat namelijk in wat wij voor je doen en wat we van jou verwachten. Als je lid bij ons wordt, natuurlijk. Anders is het niet zo toepasselijk. Soms bieden wij aparte voorwaarden aan. Ook dan gelden deze algemene voorwaarden. Wij doen niet zo moeilijk.

HET AANBOD

Artikel 4.

We vertellen je altijd eerlijk wat, wanneer en hoe onze abonnementen werken, wat het kost en wat de voorwaarden zijn. Beloofd. Staat er een foutje op onze website? Dan mag je ons daar aan houden. Behalve wanneer het foutje duidelijk een blunder is en je dat van tevoren had kunnen weten natuurlijk.

DE OVEREENKOMST

Artikel 5.

Als je lid wordt bij ons, krijg je daarvan een bevestiging per e-mail. Wij voegen alle informatie en gegevens die je nodig hebt toe, maar het meeste vind je ook op onze site. Het is natuurlijk wel handig als je de (digitale) informatie goed bewaart.

HERROEPINGSRECHT

Artikel 6.

Bevalt het je niet bij Aerial 51? Dan zeg je je abonnement weer op, we werken namelijk met maandabonnementen, je zit dus nergens aan vast.

 

VERPLICHTINGEN VAN AERIAL 51 BIJ OPZEGGEN

Artikel 7.

Zodra jij je abonnement opzegt, doen wij dit: We sturen na ontvangst van jouw opzegging een bevestiging, en we stoppen je automatische incasso. Daarnaast vragen we je om de reden van opzegging, maar “daarom” accepteren we ook als reden.

DE PRIJS

Artikel 8.

Bij onze prijzen staat vermeld of deze inclusief btw of exclusief btw zijn.

CONFORMITEIT

Artikel 9.

Je hebt recht op een goede dienstverlening, punt. Is er toch iets mee aan de hand, dan lossen we het voor je op. Hierbij volgen we altijd de wet.

LEVERING EN UITVOERING

Artikel 10.

Wij doen ons best om jou goed van dienst te zijn. Vind jij van niet? Laat het ons dan weten.

BETALING

Artikel 11.

We incasseren de abonnementskosten automatisch van je rekening. Klopt iets niet in de betaalgegevens? Laat het ons dan weten.

KLACHTENREGELING

Artikel 12.

Heb je een klacht? Vervelend. We doen er alles aan om je klacht te verhelpen. Uiteraard hebben we daar een mooie procedure voor. Als je een klacht hebt, laat het ons dan snel weten. Omschrijf je probleem zo duidelijk mogelijk, dan kunnen we je goed helpen. Je kunt je klacht mailen naar info@aerial51.nl.

AANVULLENDE OF AFWIJKENDE BEPALINGEN

Artikel 13.

Dit waren onze algemene voorwaarden. Lekker duidelijk, toch? Als wij in de toekomst iets gaan veranderen aan deze voorwaarden, vind je dat terug op onze website. We zorgen er sowieso voor dat veranderingen niet nadelig zijn voor jou.

 

PRIVACY

Artikel 14.

Wij doen ons uiterste best om jouw gegevens veilig te houden. We verkopen ze niet aan derden en gebruiken louter voor onze eigen administratie. Wij houden ons aan de privacywet. Mochten er onverhoopt persoonsgegevens van jou uitlekken op wat voor manier dan ook, dan hoor je dat van ons en maken we melding bij de autoriteiten. Wil je weten wat wij van je weten? Dan kun je dat altijd bij ons opvragen. Wil je dat wij jouw gegevens wissen? Geef het bij ons aan we doen het voor je.